Over ons

Bedrijfsprofiel

Architect2Studio Ron van Leent al meer dan 20 jaar ervaring!

Studio Ron van Leent is een allround ontwerpbureau met meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen en begeleiden van diverse opdrachten in binnen- en buitenland.

Onze ervaring strekt zich uit op het gebied van  zowel exterieur  als interieur, waarbij geldt dat elke opdracht vanuit de interieurbeleving vormgegeven wordt. Luxe villa’s, hotels, restaurants, winkels, kantoren, zelfs vliegvelden behoren tot het uitgebreide portfolio. Deze verscheidenheid aan opdrachten vormt een solide basis voor elke ontwerp opdracht.

Samenwerken is ons op het lijf geschreven. Uw project gaan we samen vormgeven, waarbij Ron u inspireert, stimuleert en adviseert.

De bundeling van onze ervaring, technisch vernuft, topkwaliteit, creativiteit en de samenwerking  met kwaliteitsleveranciers en bevlogen vakmensen brengen uw ontwerp tot leven. Uw wensen en dromen brengen we gezamenlijk tot een eindresultaat waar u trots op zult zijn.

 

Over ons

over hoe we werken

Een perfect eindresultaat vindt zijn oorsprong in de juiste ‘klik’ tussen opdrachtgever en ontwerper. Tijdens een eerste informeel kosteloos intake gesprek stel ik mij graag aan u voor en bespreken we uitvoerig uw wensen en wat ik voor u kan betekenen. Eenmaal voor u aan het werk kunt u rekenen op professionele begeleiding. Een begeleiding informeel als het kan, zakelijk als het moet. In het ontwerptraject worden uw wensen door mij op papier gezet en gevisualiseerd. In de veelheid aan materialen, kleuren, verlichting etc. breng ik gericht advies en help ik u om uw keuzes te maken. In het uitvoeringstraject bied ik de juiste technische zorg naar de vakmensen om u heen, coördinatie en planning. In de laatste fase neem ik graag de styling op me, de finishing touch.

over visie

Bij elke opdracht geldt, dat het u na voltooiing als een maatpak moet voelen, of dat nu is om in te werken of om in te leven. Mijn designvisie gaat uit van de perfecte balans tussen smaakvol klassiek en hedendaags design. Hoogwaardige materialen en technisch vernuft komen in alle opzichten tezamen in een ontwerp dat vooral ook functioneel is. Harmonie in kleur, vormgeving en verlichting vormen de bestanddelen die garant staan voor een tijdloos en sfeervol geheel met internationale allure. Naast deze ingrediënten is het uiterst scherpe oog voor detail en een perfectionistische afwerking de garantie voor uw nieuwe onderkomen.

over samenwerken

Ieder zijn specialiteit, samen het beste resultaat is mijn mening. In meer dan 20 jaar ervaring heb ik bevlogen vakmensen en topleveranciers om mij heen verzameld. Vakmensen die garant staan voor kwaliteit en service, mensen die actief bijdragen aan de totstandkoming van uw werk- of leefomgeving met als doel, het eindresultaat nog verder te perfectioneren. Misschien heeft u als klant al jarenlang een goede relatie met uw (interieur) architect. U begrijpt elkaar, zo’n relatie kan ik alleen maar steunen! Voor mij is het vooral dan, het aanvullen op uw (interieur) architect, samenwerkend naar een mooier resultaat. De sterke kanten bij elkaar boven roepen met het beste resultaat voor ogen.

over zekerheid

20 jaar ervaring op zowel het interieur als het exterieur vlak brengt dat ik elke opdracht voor u tot een goed einde kan brengen. Ervaring die strekt van bouw en verbouw van luxe villa’s tot en met complete vliegvelden in binnen- en buitenland. U zoekt naar zekerheid in ervaring, deadline, kwaliteit en budgetbewaking. Voorbereiding is hierin één van de belangrijkste troeven. Er komen immers vele leveranciers aan te pas die elkaar naadloos moeten opvolgen, geen enkel facet van de opdracht mag over het hoofd gezien worden. Communiceren doe ik open en transparant, heldere afspraken naar u als opdrachtgever en naar de vakmensen en leveranciers. Met 1 doel voor ogen, het perfecte eindresultaat en een meer dan tevreden opdrachtgever .