wat we doen

exterieur

Ontwerpen met een schijnbaar vanzelfsprekende eenvoud. Vanuit de loyaliteit naar de ideeën van de opdrachtgever geven we vorm aan de opgave. Doelmatig, functioneel soms provocerend maar altijd verbindend.

locatie studies

In de initiatief fase wordt samen met de opdrachtgever gewerkt aan een zo optimaal mogelijk invulling van een locatie. Waarbij niet alleen geld in kosten en opbrengsten centraal staat, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid naar gebouw en omgeving.

interieur

Of het nu gaat om een winkel, kantoor, woonhuis of anderszins. Een interieur moet u als een maatpak zitten. De hoogste kwaliteit in design, vernuft en esthetiek, verraden ons kenmerk. Niet blind voor functionaliteit, financiele haalbaarheid, werken we aan een totaalbeeld waarin u zich spiegelen kan .

retail concept ontwikkeling

Met een jarenlange ervaring in retail concepten, werken wij graag met u samen om de herkenbaarheid van uw winkel of showroom te vergroten. Samen werken aan het creëren van nieuwe ideeën, het verhogen van klant stromen. Het verduidelijken van de positionering met als eindresultaat het verhogen van uw omzet.